Over ons

 

Kwaliteit,Service en meer!

Wij staan garant voor kwaliteit en service! 

De kwaliteit van het bezorgen van een pakket is misschien niet het eerste waar u aan denkt als het gaat om de tevredenheid bij uw klant. Maar onderzoek heeft uitgewezen dat de bezorging wel degelijk van grote invloed is op de waardering van uw bedrijf.

Immers, een levering die wel is aangemeld, maar uiteindelijk niet komt, zorgt voor een teleurstelling. Een onvriendelijke bezorger die het pakket niet met de nodige aandacht en zorg behandelt, kan er voor zorgen dat men niet meer bij u gaat bestellen, omdat deze bezorger gezien wordt als een direct verlengstuk van uw bedrijf. Deze risico’s  moet u altijd zien te voorkomen! Kies daarom voor LAST MILE EXPRESS

Lees meer

Bij het verzenden van uw pakketten met LAST MILE EXPRESS bent u niet alleen verzekerd van de grootst mogelijke zorg en aandacht voor uw pakket, maar weet u ook zeker dat we onze afspraken nakomen. Als we zeggen dat we dezelfde dag bezorgen, dan doen we dat ook! En de glimlach van de bezorger…..die krijgt uw klant er gratis van ons bij!

Niet alleen lokaal maar ook nationaal

Van Groningen tot Eindhoven, van Den Haag tot Enschede, al uw pakketten zijn bij LAST MILE EXPRESS in goede handen.

In de regio Duin- en Bollenstreek, Nieuw Vennep, Bennebroek en Heemstede bezorgen wij zelf met de bakfiets. Heeft u echter een pakketje voor buiten deze regio, dan kunt u die ook gewoon aanmelden in het systeem. Wij nemen die graag voor u mee.

Wij werken nauw samen met bevriende partners die ook op een duurzame wijze bezorgen en daardoor kunnen we op ruim 90% van alle locaties in Nederland een duurzame bezorging garanderen.

Daar waar dit (helaas) nog niet mogelijk is, zal het pakketje nog op de traditionele wijze worden bezorgd totdat ook daar een duurzame oplossing voor handen is.

Onze koeriers

Koeriers van LAST MILE EXPRESS zijn echte bikkels. Ze fietsen elke werkdag in weer en wind het gehele jaar door. Hun energie en passie zet de fiets in beweging, hun focus is het volgende adres op hun route. De liefde voor het vak van koerier zorgt ervoor dat uw pakket met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld om uiteindelijk met een brede glimlach namens u te worden overhandigd aan uw klant.

Profiteer van onze Same Day Delivery bezorging!

Uw pakketje nog dezelfde dag op zijn eindbestemming krijgen? Met de Same Day Delivery optie van LAST MILE EXPRESS is dit voor bezorgingen binnen de regio geen enkel probleem. Pakketten vóór 13 uur bij ons aangemeld worden zonder extra kosten nog dezelfde middag opgehaald en bij uw klant bezorgd.

En speciaal voor u als ondernemer hebben we een mooie sticker 
ontwikkeld waarmee u uw klanten kunt laten zien dat u ook nog eens duurzaam bezig bent!

Meer informatie?