Hoe het werkt

 

eenvoud en gemak

Meld u gratis aan

Het aanmelden als klant van LAST MILE EXPRESS is helemaal gratis!
Wij werken ook niet met contracten of opzegtermijnen.
Uw tevredenheid is het enige dat ons bindt.

Een eigen account

U krijgt een eigen account tot uw beschikking, waarin u op een heel eenvoudige manier het overzicht behoudt over al uw zendingen.
Makkelijker kan niet.

Aanmelden van pakketten

Zodra u een pakket heeft, meldt u deze aan in het systeem. Desgewenst kunt u nog extra opdrachten meegeven zoals “leeftijdscheck”, “handtekening bij afleveren” etc. Een directe API-koppeling met uw eigen webshop is eveneens mogelijk en bespaart u nog meer tijd!

Wij halen de pakketten op

Wanneer het pakket door u is aangemeld, wordt deze automatisch voor ons zichtbaar. Na het maken van een efficiente planning  sturen wij onze koerier naar u toe om het pakket in ontvangst te nemen

En gaan op pad om ze te bezorgen!

Onze koerier fietst de lokale pakketten direct door naar hun eindbestemming.
Nationale pakketten worden door ons ook meegenomen en bij voorkeur aangeboden aan een duurzame partner. Indien nog niet mogelijk in die betreffende regio, dan wordt het pakket in dat geval nog met een traditionele vervoerder meegegeven.

 Track & Trace systeem

Elke stap in ons proces is zowel door u als door uw klant te volgen. Vanaf het moment dat u een opdracht bij ons aanmeldt tot het moment dat de koerier het pakket aan uw klant heeft overhandigd. Zo heeft u altijd de controle over uw zendingen. 

Eenvoudige facturatie

Ook de facturatie proberen wij zo eenvoudig mogelijk te houden. Aan het begin van elke maand krijgt u een factuur over de bezorgingen van de afgelopen maand met daarbij het verzoek om deze factuur binnen 8 dagen te betalen.

Meer informatie?