onze Diensten

 

tarieven en voorwaarden

Next Day Delivery Regionaal


Een pakketje verzenden binnen de regio met iets minder haast kan via LAST MILE EXPRESS al vanaf €4,95 ex btw. Hiervoor komen wij het pakket bij u ophalen en bezorgen wij het uiterlijk de volgende werkdag bij uw klant. (maximale afmeting 60 x 60 x 40 cm) 

Onder regio verstaan wij: Hillegom, De Zilk, Beinsdorp, Lisse, Lisserbroek, Sassenheim, Warmond, Voorhout en Noordwijkerhout, Nieuw Vennep, Bennebroek en Heemstede

Same Day Delivery Regionaal

Een pakketje nog dezelfde dag op de plaats van bestemming krijgen binnen de regio kan via LAST MILE EXPRESS al vanaf €5,95 ex btw. Vóór 12 uur aangemeld in uw LME-portal is gegarandeerd nog dezelfde werkdag bezorgd. Prijs is inclusief het ophalen bij u op de locatie. (maximale afmeting 60 x 60 x 40 cm) 

Onder regio verstaan wij: Hillegom, De Zilk, Beinsdorp, Lisse, Lisserbroek, Sassenheim, Warmond, Voorhout, Noordwijkerhout, Nieuw-Vennep, Bennebroek en Heemstede

Nationale bestemmingen

Een pakket verzenden via LAST MILE EXPRESS buiten de regio kan al vanaf €6,40 ex btw. Ook hiervoor geldt dat wij het pakket bij u ophalen en bij voorkeur via bevriende partner bedrijven, waar mogelijk, duurzaam laten bezorgen. 
Mocht dit nog niet mogelijk zijn in die plaats, dan zullen wij het pakket via de traditionele wijze aanbieden totdat het duurzame alternatief ook daar beschikbaar is. 

Voor bezorgingen in het buitenland hanteren wij de tarieven van dát moment. Informeer naar de mogelijkheden

 

Spoed bestellingen - Express dienst

Een pakket met spoed verzenden via LAST MILE EXPRESS is mogelijk maar enkel binnen de regio. Vraag hiervoor naar onze speciale tarieven. In tegenstelling tot onze andere diensten vragen wij u bij spoedzendingen wél om vooraf  te betalen. Nadat het geld bij ons zichtbaar op onze rekening is bijgeschreven komen wij direct naar u toe om het pakket op te halen en te bezorgen binnen het tijdvak dat van tevoren met u is overeengekomen.

Grotere aantallen of

project bezorging?

Apothekersronde

Het bezorgen van medicijnen, baxterrollen en andere medicatie vraagt om het leveren van maatwerk. Immers het op tijd verkrijgen van de juiste medicijnen is het meest belangrijke voor de patient. Ook daar zijn wij bij LAST MILE EXPRESS in gespecialiseerd. Afhankelijk van het werkgebeid, het aantal patiënten en het bezorgmoment maken wij samen met u de meest ideale werkwijze, inclusief een duigelijke en heldere briefing naar onze gespecialiseerde fietskoeriers.

Tot slot : geen contracten!

Noem het uniek, noem het apart, maar bij LAST MILE EXPRESS werken we niet met contracten. Wij werken enkel en alleen op basis van vertrouwen richting onze klanten. Zolang u tevreden bent en vertrouwen in ons heeft, vertrouwen wij er andersom op dat wij voor u mogen blijven bezorgen. En mocht er ooit een issue zijn, dan bespreken we dat en lossen we het samen op, gewoon zoals het hoort!

Meer informatie?